Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 03/2017

Milí čtenáři, za chvíli už přivítáme první jarní dny a život jde dál… Březen je měsíc nejen knihy, ale i filmových festivalů. Můžete se těšit na mezinárodní filmový festival Febiofest, festival dokumentárních filmů Jeden svět a Festival bulharských filmů. Bude z čeho vybírat a abyste nestrávili čas jen v kině, tak vás pozvu i na několik dalších kulturních akcí.

Uměleckoprůmyslové muzeum připravilo v Galerii Josefa Sudka na Úvoze výstavu fotografií Sonjy Bullaty, jediné ženy, která se u Sudka učila fotografovat. I po svém odchodu do Ameriky s ním byla v neustálém kontaktu a má velkou zásluhu na propagaci jeho díla v USA. Výstava potrvá do 21. 5.

Příznivci cembalové hudby mají šanci se potěšit málo hranými skladbami na koncertě v kostele sv. Vavřince pod Petřínem, kde zahraje naše přední cembalistka Monika Knoblochová. Více najdete v rubrice Koncerty.

Jistě se sluší zavítat i do přírody, tak vás pozvu na výstavu orchidejí do Botanické zahrad v Troji. Letos tu budou květinky až z Brazílie… Expozice potrvá od 3. do 19. března ve skleníku Fata Morgana. Přeji vám příjemný čas a skvělé zážitky.

Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...