Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 06/2018

Milí čtenáři, lehkým krokem jsme se přesunuli do letní sezony, která ovšem již dávno není tzv. okurkovou, neb kulturních akcí se koná stále dost. Pokusím se vybrat některé z těch zajímavých.
Národní galerie v Praze zahájila v polovině května další ročník úspěšného programu Anežka LIVE, v jehož rámci budou až do září probíhat nesčetné akce pro děti i dospělé. Zároveň byly zahájeny dvě pozoruhodné výstavy v prostorách Anežského kláštera, na které vás srdečně zvu.
Metropolitní léto hereckých osobností netřeba připomínat, divadelní představení na Letní scéně Vyšehrad jsou všeobecně oblíbena a v letošním roce se můžete těšit na novou premiéru komedie Brouk v hlavě. Zábava zaručena.
Cyklus koncertů Tóny architektury je nejen o hudebních zážitcích, ale má svou přidanou hodnotu v zajímavém místě konání. Proto neváhejte a vydejte se na červnový koncert, který bude probíhat ve strašnickém kostele Neposkvrněného početí Panny Marie ve Strašnicích postaveném v 90. letech v moderním architektonickém stylu. Podrobný program najdete v rubrice Koncerty.
Přeji příjemné kulturní chvíle.

Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...