Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Vrcholí sezona v Chuchle Areně Praha

Vrcholí sezona v Chuchle Areně Praha

25. květen, dnešek, je začátkem parkurových závodů dětí, juniorů a mladých jezdců v Chuchle Aréně Praha a je to zároveň kvalifikace na mistrovství Evropy. V posledním červencovém týdnu nás zde také čeká kvalifikace českého parkurového týmu v čele s Alešem Opatrným a Annou Kellnerovou na Letní olympijské hry 2024 v Paříži. Dalšími dostihovými akcemi jsou České Derby, Dámský dostihový den a Cena prezidenta republiky.

Chuchle Arena Praha poskytuje obrovské prostory pro koňské sportovní akce, ale i velké akce kulturní a společenské. „Chuchli Arenu se podařilo přeměnit na místo kam se chodí nejen za dostihy a parkury, ale i za kulturou a zábavou, to byl můj sen. Během dostihů se zde organizují i doprovodné programy pro rodiny s dětmi,“ říká Ing. Marie Vítek, majitelka Chuchle Areny, a dodává: „V dubnu jsme přivítali tisíce návštěvníků na pražském Fashion Weeku, v červnu se koná dvojkoncert Čechomoru a Lucie Bílé a v srpnu zde proběhne druhý ročník Chuchle Festu s vystoupením kapely Kryštof a s dalšími interprety.“

Letošní 103. České Derby, nejprestižnější rovinová zkouška v ČR, 2. ročník Dámského dostihového dne, který se koná 17. září a tradiční Cena prezidenta republiky v říjnu jsou hlavními dostihovými akcemi v Chuchle Areně. „Musíme poděkovat návštěvníkům, že přicházejí fandit v hojných počtech navzdory studenému jaru. Máme za sebou Velkou jarní cenu, čeká nás České Derby, v září potom se zde konají každý víkend dostihy a na závěr sezóny proběhne Cena prezidenta republiky. Můžeme také potvrdit jeho záštitu nad touto akcí a děkujeme tím to kanceláři prezidenta republiky a věříme, že pokud se to povede, přijde se pan prezident podívat na dostih osobně,“ říká Jiří Zlámaný, dostihový manažer.

Pro Pražský přehled kulturních pořadů
Jan Lebeda, student OA Holešovice

P5251330.JPG P5251345.JPG P5251348.JPG P5251352.JPG P5251354.JPG
Doporučujeme

Loading...