Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 05/2018

Milí čtenáři, jaro přišlo, a nejenom to astronomické. Všemi hudbymilovnými fanoušky je netrpělivě očekáváno Pražské jaro, mezinárodní hudební festival, jehož program najdete tradičně v tomto vydání. O vstupenky je vždy velký zájem, proto neváhejte s jejich obstaráním, mohlo by se stát, že je neseženete.
V Domě fotografie v Revoluční ulici bude koncem května otevřena výstava dosud neznámých fotografií Josefa Sudka, dokumentující poničení Prahy za druhé světové války, během bombardování a v době Pražského povstání. Tato unikátní expozice bude doplněna tematicky podobnými záběry dalších autorů.
Protože jarní příroda také láká k procházkám, výlet do Botanické zahrady v Troji určitě přijde vhod. Od 12. do 20. května zde budete moci opět obdivovat bonsaje nejen od japonských pěstitelů. O víkendech je připraven také bohatý doprovodný program.
Závěrem mi dovolte ještě jedno smělé oznámení – redakce Pražského přehledu se rozhodla hrdě postavit „všemocnému
internetu“. Naším heslem je, že: „Pokud víte, co hledáte, na internetu to možná najdete, ale pokud ne, najdete to v Pražském přehledu“. Věřím, že pokud spojíme síly – redakce, pořadatelé kulturních programů a Vy, naši čtenáři, dílo se podaří. Napište nám, co si o tom myslíte.
Přeji příjemné jaro, hodně sluníčka a skvělé kulturní zážitky.

Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...