Najdi akci

 - 

Kalendář akcí

Pražský přehled kulturních pořadů 4/2019

Milí čtenáři,
kulturní sezona pomalu vrcholí, a i když aprílové počasí nás jednou žene pod střechu a hned nás zase láká ven, tak nabídka kulturních akcí je stálá a nezklame. Filmové, divadelní a hudební festivaly se na nás valí, vernisáže střídají premiéry a jeden neví, jak vše stihnout. Pokusím se vám alespoň usnadnit výběr několika tipy.
V Centru současného umění DOX začala již v březnu retrospektivní výstava díla naší nejznámější architektky Evy Jiřičné. Představí její tvorbu v celé šíři a troufám si tvrdit, že jde o zážitek měsíce. Vřele doporučuji.
Velikonoční svátky můžete oslavit s předstihem na koncertě houslového virtuoza Jaroslava Svěceného, který vystoupí v polovině dubna v Chodovské tvrzi na Jižním Městě. Doprovodí ho náš přední akordeonista Ladislav Horák a program slibuje nejen sváteční skladby.
S dětmi se můžete vypravit na další pražskou tvrz, tentokrát Chvalskou. Na 30. dubna je připraven již 30. ročník hornopočernických Čarodějnic, na kterém vystoupí populární zpěváci a skupiny se speciálním programem pro malé návštěvníky. Je na co se těšit.
Přeji vám příjemný kulturní čas a slunce nad hlavou.

Alice Braborcová, odpovědná redaktorka

Doporučujeme

Loading...